OPENINGSTIJDEN

 De Engelenbak is van woensdag tot en met zondag geopend voor lunch diner en borrel. Op dinsdag voor diner en maandag zijn we gesloten.

Openingstijden: 

Maandag -Gesloten
Dinsdag -17:00
Woensdag -11:00
Donderdag -11:00
Vrijdag -11:00
Zaterdag -11:00
Zondag -11:00

 


BIJ ONS WERKEN?

 

Zoek jij een baan in een klein, gezellig café-restaurant in centrum Leiden? Nou dat zijn wij!  Wij streven naar goede service en hoge kwaliteit in een ongedwongen setting. Hierbij hoort personeel met passie, enthousiasme en ervaring.

Vacatures zetten wij op ons Facebook pagina

Past de vacature? Mail gerust je motivatie met je cv naar info@deengelenbak.nl en wij kijken of er voor jou plaats is binnen ons team. 

parkeren

Wanneer u met de auto komt adviseren wij u om te parkeren op het parkeerterrein Haagweg. U kunt hier makkelijk en voordelig parkeren en wordt gratis met de shuttlebus afgezet en opgehaald. Kijk op stadsparkeerplan.nl

Ook kunt u parkeren in de parkeergarage Langegracht. Maar let op, deze sluit zondag om 21:00 uur en andere dagen op wisselende sluitingstijden. (o.a. in verband met de openingstijden van de Leidse Schouwburg. Is deze open, dan zijn ze altijd tot ruime tijd na de voorstelling geopend) 


afhuren

 

Wilt u graag met een groep komen eten of borrelen? Mail dan uw aanvraag naar info@deengelenbak.nl  en wij laten u spoedig weten wat wij voor jullie kunnen betekenen.  

Reserveren onder de 10 personen kan telefonisch, speciale aanvragen of reserveringen boven de 10 personen bespreken wij graag verder via de mail.